Bruno Vassari

Tratamente corporale Body Energy

Bruno Vassari va prezinta gama de produse cosmetice profesionale Body Energy avand ca ingredienti activi extracte din algele marine (Laminaria, Fucus Vesiculosus, Hedera Helix), ceaiul verde si uleiurile esentiale (lavanda, iedera, rozmarin).

Utilizand gama de produse profesionale Body Energy se pot trata probleme legate de greutate, celulita, fermitate, vergeturi, retentie hidrica, tratamentul bustului.

Cu aceasta gama se personalizeaza tratamentul in functie de problema fiecarui client in parte. Linia de produse Body Energy actioneaza “la tinta” , garanteaza rezultate spectaculoase vizibile inca de la prima sedinta. Conturul corpului apare neted si ferm, pielea devine catifelata, hidratata, aspectul de “coaja de portocala” este mult diminuat iar centimetrii pierduti vor fi resimtiti de catre dumneavoastra.

Anti celulite massage cream Bruno Vassari

Anti celulite massage cream

Crema anticelulitica pentru masaj Bruno Vassari a fost creata special pentru un masaj care sa maximizeze activitatea anticelulitica, are o buna penetrabilitate si ofera o tinicitate deosebita pielii.

Pentru majoritatea femeilor celulita este o problema inestetica, luand in considerare ca o data ce s-a instalat este greu de inlaturat. Un bun tratament la salon trebuie sa imbunatateasca rezultatele obtinute prin tratamentul zilnic la domiciliu.

Anti-cellulite Massage Cream contine urmatoarele substante active:

  • Iod organic: actioneaza la nivelul adipocitelor avand o activitate enzimatica de a transforma trigliceridele cauzatoare de celulita in glicerina si acizi grasi, care sunt eliminati prin intermediul capilarelor care se gasesc langa adipocite. Imediat dupa aplicarea produsului: scade durerea din zona afectata de celulita, se reface conturul corporal, se diminueaza nodulii celulitici.
  • Extract de iedera: efect de modelare si anticelulitic datorita actiunii de eliminare a retentiei de lichide. Imbunatateste microcirculatia.
  • Extract de Fucus vesiculosus: stimuleaza microcirculatia iar continutul ridicat in iod ii confera proprietati anticelulitice.
Exudation cream Bruno Vassari

Exudation cream

Daca vrei sa-ti imbunatatesti slabirea sau tratamentul facut pentru aceasta, este recomandabil sa incepi cu Exudation Cream. Aplicarea cremei de termosudatie reducatoare provoaca transpiratia care ajuta la eliminarea toxinelor, care sunt extrase din organism prin evaporarea moleculelor de apa. Pielea este detoxificata complet iar tratamentul care se aplica dupa aceasta se va inbunatati.

Produsul contine un amestec de uleiuri esentiale de lavanda, menta, ceai verde si lamaie pentru relaxarea simturilor.

Thermo-active cream Bruno Vassari

Thermo-active cream

Crema termo-activa reducatoare Bruno Vassari "Thermo-active Cream" contine un complex termo-activ care creste temperatura locala, crescand astfel microcirculatia si pregatind suprafata pielii pentru o absorbtie optima a substantelor activa aplicate in etapele urmatoare.

Efectul de incalzire al acestui produs il face potrivit pentru calmarea durerilor musculare.

Compozitia sa contine un amestec de uleiuri esentiale de rozmarin, lavanda si lamaie pentru a stimula si tonifica epiderma.