Bruno Vassari

Senses - candle massage

Noua linie de produse este compusa din 2 produse noi: Massage candle, lumanare pentru masaj corporal si Natural Cocktail Scrub, scrub corporal din extracte naturale.

Este fara indoiala un masaj de neuitat in timpul caruia clientul va simti un confort extrem, un rasfat unic pentru trup si suflet. Uleiurile calde 100% naturale si aromoterapia relaxanta va va starni simturile si va va face sa uitati stresul cotidian.

Spre deosebire de alte lumanari traditionale acestea nu contin deloc parafina. In schimb, contin ulei de soia si de cacao care se topesc la o temperatura mult mai mica decat lumanarile decorative. Cand aceasta ajunge la temperatura optima, ceara se transforma intr-un ulei fin, care nefiind prea incins, este perfect pentru realizarea unui masaj. Dupa masaj pielea ramane fina, hidratata si usor parfumata.

Anti celulite massage cream Bruno Vassari

Monoi

Monoi de Tahiti (produs doar in Tahiti). Din cele mai vechi timpuri, locuitorii din Polinezia Franceza de astazi au preparat acest ulei prin macerarea florii Tiare sau Frangipani in ulei pur de cocos cunoscut sub numele de Monoi. Acest ulei hidrateaza si protejeaza pielea impotriva factorilor externi.

Polinezienii traiesc in insule din sudul pacificului si sunt in permanenta expusi la soare, la actiunea apei sarate si umiditatii asupra pielii lor. Utilizand zilnic ulei de Monoi pe piele si par, femeile din Polinezia au devenit, in ciuda agresiunilor din mediul inconjurator, un simbol de frumusete.

Exudation cream Bruno Vassari

Iasomie

Uleiul esential de iasomie este extras din Jasminum oficiale, din familia Oleaceae, cunoscut ca Iasomie. Conform istoriei botanice si simbolismului, florile de iasomie au fost initial aduse de arabi care le numeau “Yasmyn”; prin urmare denumirea florii vine de la Yasmyn si inseamna “floare parfumata”.In Europa, centrul unde se cultiva Iasomie este Grasse, un sat localizat in sudul Frantei, unde populatia are o relatie atat de speciala cu aceasta floare, incat au dat cate un nume fiecarei flori, alt nume decat Iasomie, care inseamna pentru ei doar “floare”.

Acesta este un ulei foarte greu de obtinut si unul dintre cele mai scumpe din lume. Daca trandafirul este considerat “regele florilor”, iasomia este considerata “regina florilor”. Ea are numeroase proprietati: ofera o relaxare profunda, indeparteaza depresia si stimuleaza increderea de sine, usureaza nasterile, ajuta la rezolvarea problemelor sexuale, vindeca raceala, tonifica si ofera fermitate pielii, in timp ce ajuta la reducerea vergeturilor si a cicatricilor.

Thermo-active cream Bruno Vassari

Floare de ambra

Dupa succesul gamei Senses, Bruno Vassari lanseaza un nou parfum pentru Massage Candle Floare de Ambra, lumanarea pentru masaj care ofera o senzatie unica de relaxare si balsamul de corp Baobab Cream care hidrateaza in profunzime, relaxeaza si confera fermitate datorita uleiului de Baobab si extractelor vegetale.

Pentru piele, cel mai extins organ al corpului, apa este un component vital pentru a-si mentine elasticitatea si a-si conserva bariera impotriva factorilor nocivi din mediul inconjurator.

Lumanare pentru masaj este disponibila acum cu un nou parfum Floare de Ambra, prezentata intr-un recipient de 200g, cantitatea suficienta pentru 10 tratamente corporale. Datorita punctului de topire scazut, ceara se transforma intr-un ulei de masaj cald si hidratant cu o textura foarte placuta.