Bruno Vassari

Tratamente corporale profesionale cu efecte imediate

Bruno Vassari, cel mai bun brand de cosmetica incepand din 2007, se mentine in topul preferintelor saloanelor de infrumusetare din Romania si astazi.

Intr-o competitie cu nume celebre pe piata produselor profesionale de infrumusetare, Bruno Vassari a fost ales in unanimitate de membrii juriului format din specialisti si oameni de presa, ca fiind brandul cel mai bun in ceea ce priveste calitatea produselor, eficienta tratamentelor cu rezultate vizibile de la prima sedinta (anticelulitice, de slabire, lifting facial non-chirurgical, anti-age si anti-rid etc.) precum si pentru inovatia permanenta prin fabricarea unor produse ce inglobeaza ultimele cercetari stiintifice din domeniu.

Cosmeticele profesionale BRUNO VASSARI cuprind game ce ofera solutii pentru toate problemele tenului si corpului:

Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox, produse ce au la baza o tehnologie revolutionara pentru tratamente corporale si faciale: vinoterapia bazata pe extracte de sambure de struguri bogat in polifenoli.

Tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si probleme ale tenului: Gamele Anti-stress (tenul tanar), AHA, Whitening (pentru tenul pigmentat), Pure Solution (ten gras si acneic), Skin Comfort (ten sensibil), Normal and Mixed Skin (ten normal si mixt).

Gama Per Uomo – produse profesionale pentru barbati

Tratamentele corporale Body Energy – bazate pe alge marine si ceai verde

Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, care are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii.

De asemenea, ca noutate absoluta in domeniul esteticii profesionale, Bruno Vassari a lansat in 2009 primul tratament cosmetic complet bazat pe celule steam extrase din radacinile

arborelui de sequoia si din floare de vita de vie, Cell Active.

Gamele Kianty Spa, Kianty Experience si Kianty Botox au la baza terapii cu rezultate imediate deja consacrate (alge marine, ceai verde etc.) combinate cu vinoterapie ce conduc in final la rezultate spectaculoase ale tratamentelor.

Linia Kianty Spa a fost creata special pentru a combina efectele benefice ale algelor marine cu cele ale polifenolilor din struguri.

Fructele marii si ale pamantului actioneaza sinergic si se combina perfect pentru a reface echilibrul sensibil al pielii, avand ca efect imediat imbunatatirea conditiei pielii si o senzatie placuta de confort si relaxare.

Algele marine

Marea este originea vietii si acopera trei sferturi din suprafata pamantului, iar in acest joc complex al echilibrului algele marine joaca un rol fundamental. Prin natura lor algele marine contin intre 50.000 si 100.000 de ori mai multe oligoelemente decat cele prezente in apa marii.

Beneficiile cosmetice ale algelor marine

Aplicate direct pe piele, algele marine au o mare afinitate pentru piele. Concentratia lor ridicata de proteine, vitamine, carbohidrati, minerale si oligoelemente (iod, magneziu, potasiu, fier, selenium, zinc) reprezinta un tratament intr-adevar complet.

Componentele algelor (mineralele, oligoelementele, vitaminele si polifenolii din struguri) au numeroase efecte benefice asupra pielii:

  • protectie ridicata impotriva oxidarii si a radicalilor liberi
  • colagenul in conditii optime are un efect de fermitate asupra pielii si uniformizeaza tonicitatea pielii
  • imbunatateste microcirculatia, in consecinta activeaza toate functiile vitale ale pielii
  • colagenul, elastina si acidul hyaluronic, toate situate la nivelul dermei, se gasesc in concentratii optime si ca atare pielea devine mai elastica
  • confera relaxare pielii

Dupa ce au incantat clientela marilor centre de frumusete din Spania si alte 30 de tari din Asia, Europa si America, aceste produse minunate din linia Kianty Spa a prestigioasei companii Bruno Vassari au fost aduse pentru prima oara si in Romania in cadrul salonului nostru de catre Beauty One Distribution. Va invitam sa va bucurati de ele.