Bruno Vassari

Impachetari corporale

Bruno Vassari, cel mai bun brand de cosmetica, se mentine in topul preferintelor saloanelor de infrumusetare din Romania.

Produsele Bruno Vassari, apreciate de specialisti si clienti la nivel international, sunt concepute pentru ca fiecare tratament corporal specific sa ofere rezultate de exceptie. Actiunea eficienta de modelare si hidratare obtinuta de acestea este datorata ingredientelor naturale active continute.

Body Energy

Special pentru lupta impotriva celulitei si depozitelor adipoase, linia Body Energy contine:

  • Extract de Gingko Biloba pentru fermitate si regenerare celulara;
  • Extract de alge marine Laminaria pentru tonifierea tesuturilor;
  • Extract de Manteca de Karite – fructul matur al arborelui Butyrospermum din centrul Africii – pentru supletea si catifelarea pielii

Cellu-Slim

Fiind un tratament corporal soc impotriva celulitei si de slabire intensiva, “Cellu-Slim” stimuleaza circulatia sanguina, favorizeaza eliminarea toxinelor si activeaza functionarea organismului, mineralizandu-l.

Bio – Firm

Tratamentul soc pentru intarirea corporala “Bio-Firm”, in care se folosesc masti cu alge marine, lupta impotriva tesutului cutanat flasc, a musculaturii lipsite de fermitate, cu efecte vizibile de la prima sedinta.

Bio-Slim

Acest tratament bifazic special pentru pierderea in volum si intarirea corporala, imbunatateste starea pielii, lupta impotriva celulitei, are un efect de detoxifiere si reduce din kg, dar si din cm.

Fast – Slim

Tratamentul de slabire intensa prin infasare la rece “Fast-Slim” ofera rezultate spectaculoase, putand fi executat ca 10 sedinte soc in cadrul unui tratament rapid de slabire. Chiar dupa prima sedinta se poate observa ca s-au pierdut circa 1-4cm in talie si 0,5-2 cm pe solduri.

Thermo-Slim

Acest tratament anticelulitic si de detoxifiere presupune eliminarea lichidelor si toxinelor prezente in organism prin transpiratie, precum activarea circulatiei sangelui si deblocarea tesutului adipos in exces, prin intermediul masajului.

Dupa consultatia oferita de specialistul de la Petite Style, acesta va determina tratamentul adecvat pentru dumneavoastra, frecventa sedintelor (de obicei, 2-3 sedinte pe saptamana), precum si ce produse puteti folosi pentru continuarea tratamentului acasa si obtinerea unui rezultat optim. Acestea pot fi achizitionate din salon.