Bruno Vassari

Dermoterm - Vacuum cu infrarosu

DERMOTERM aduce cu sine toate tehnicile masajului manual : tonifica pielea, stimuleaza circulatie, modeleaza corpul si totodata ajuta la detoxifierea organismului prin realizarea unui drenaj limfatic.

DERMOTERM este un aparat destinat saloanelor de tratamente corporale si nu numai, acesta putand fi utilizat cu succes si in scop terapeutic. Hiperemia indusa de masajul cu DERMOTERM face ca acesta sa poata fi folosit pentru realizarea masajului de recuperare, in tratarea zonelor dureroase, in tratamentul contractiei musculare, in tratamentul hematoamelor.

DERMOTERM combina un sistem inovator de masaj prin vaccum si aplicarea concomitenta a razelor infrarosii. Masajul prin suctiune are ca scop producerea unei mobilitati a tesutului conjunctiv, decongestionand zonele intarite, hipersensibile sau dureroase. Razele infrarosii stimuleaza circulatia sanguina si limfatica, producandu-se astfel si oxigenarea la nivelul tesutului adipos.


Inovatie Termosalud: Vacuum + Infrarosii

Sistemul inovator dermoterm se bucura de un real succes in tratamentele de remodelare corporala ajutand la reducerea aspectului neplacut al pielii cu aspect de coaja de portocala adica in tratamentul celultic.

Celulita este o stare patologica a pielii care afecteazaa mai mult de 90% dintre femei, indiferent de varsta sau greutatea acestora. Celulita survine in urma deteriorarii retelei vasculare din derm, deformarii si modificarii vaselor sanguine si limfatice, a inflamatiei tesutului conjuctiv si ca urmare a procesului de fibrozare a retelei de colagen si elastina.

DERMOTERM imbina aceste doua tehnologii inovatoare ce ne ajuta in lupta contra celulitei deoarece cu ajutorul masajului prin suctiune se realizeaza o mobilizare a tesuturilor si a dislocarii depozitelor adipoase, iar cu ajutorul razelor infrarosii reusim cu succes sa stimulam circulatia sanguina locala. Aplicarea razelor infrarosii la suprafata pielii genereaza hipertemie locala si totodata se produce o incalzire profunda pana la nivelul hipodermului astfel este stimulata secretia de colagen si elastina. Sub actiunea razelor infrarosii sunt stimulate terminatiile nervoase de la nivelul pielii, astfel se declanseaza procesul de transpiratie, o transpiratie imperceptibila, avand ca efect detoxifierea si eliminarea retentiei hidrice.

Inovatie Termosalud: Vacuum + Infrarosii

METODA DE TRANSPORT TRANSDERMAL

Metoda de transport transdermal (“prin piele”) a fost utilizata la inceput pentru tratarea durerii si in oncologie. In prezent isi gaseste utilizarea in dermatologie si tratamente estetice, fiind cunoscuta si sub denumirea de “mesoterapie fara ac”. Pielea, prin structura sa, reprezinta o adevarata “bariera” in calea substantelor aplicate pe suprafata sa. Alaturi de structura pielii, un factor care limiteaza transportul substantelor, il reprezinta caracteristicile fizico-chimice ale substantelor aplicate pe piele. In 2003, doi cercetatori americani au luat premiul Nobel pentru chimie cu teoria electroporatiei. Aceasta metoda rezolva problema de transport a substantelor hidrosolubile, chiar si cu molecula mare, prin straturile liposolubile ale pielii.

METODA DE TRANSPORT TRANSDERMAL

Electroporatia foloseste scurte pulsuri electrice (0,5-1,5V) aplicate pielii, ce modifica polaritatea membranelor celulare pentru celulele ce o alcatuiesc, determinand “dezorganizarea” celulelor vecine, cu formarea, temporar, a unor canale cunoscute ca “electropori” sau “canale de apa”. Cu ajutorul electroporatiei, in cateva minute, pielea este permeabila pentru molecule mari, ce nu o pot traversa in mod normal fara ac (ex.colagen, ac.hialuronic, vit.C,etc). Cu ajutorul “cocktailurilor” de substante aplicate si a electroporatiei: -este imbunatatita textura pielii - se stimuleaza formarea de noi celule si sinteza de colagen si elastina - se reduc ridurile, cicatricile, petele pigmentare, acneea - se realizeaza lifting (facial sau al bustului). - se reduc semnificativ celulita, vergeturil si celulele adipoase prin folosirea unor geluri specifice, cum ar fi lipocafeina - se imbunatateste textura pielii prin efectuarea mesoterapiei Rezultatele sunt comparabile cu mesoterapia cu ac, dar fara nici un disconfort sau durere, deoarece locul acului de seringa e luat de o sonda ce aluneca pe pielea acoperita cu “cocktail”. Contraindicatii-persoane cu stimulator cardiac, boli cardiovasculare, tulburari ale presiunii arteriale, boli de sange, infectii ale pielii, alergi, boli hepatice, epilepsie, in timpul tratamentului cu hormoni steroizi, gravide, copii mai mici de 12 ani.


SKIN SCRUBBER - SPATULA CU ULTRASUNETE

SKIN SCRUBBER - SPATULA CU ULTRASUNETE se bazeaza pe actiunea ultrasunetelor de inalta frecventa combinata cu efectele curentului galvanic. In etapa pentru curatare actioneaza la nivelul stratului cornos si al epidermei. Ultrasunetele, atunci cand se amesteca cu sebumul, declanseaza procesul de saponificare ce ne ajuta sa eliminam toate impuritatile si celulele cheratinizate, astfel incat pielea este pregatita pentru etapa nutritiva. Datorita spatulei nu este necesara utilizarea aburului, deoarece aceeasi unda genereaza caldura si vibratii. Prin intermediul vibratiilor se realizeaza deschiderea porilor.

METODA DE TRANSPORT TRANSDERMAL

Aparat epilare definitiva IPL - EcoLight IPL

Noul aparat de epilare definitiva, ultima tehnologie de lumina intens pulsata, permite fotoepilarea si tratamentul de intinerire pentru o gama larga de tipuri de par si de piele, reduce tipul de tratament crescand astfel profitabilitatea afacerii dumneavoastra.

Aparatul EcoLight are un spectru larg de lungimi de unda 600 nm si 1100 nm, iar sistemul inovator cu mai multe pulsatii, ofera rezultate excelente in eliminarea definitiva a parului nedorit.

Asigura un tratament eficient, extrem de rapid si nedureros.

Cel mai avantajos pret pentru un tratament.

Avantaje:

- Spectru larg de lungimi de unda intre 600 nm si 1100 nm;

- Manipul din cristal de safir, 15 mm X 50 mm, superior atat in claritate, cat si in longevitate;

- Eficienta pentru orice culoare de par;

- Tratamente aplicate pe suprafete mari intr-un timp scurt;

- Programele pre-setate usureaza utilizarea echipamentului.

- Tratament rapid pe zone intinse.

- Permite realizarea de tratamente pentru rejuvenare faciala, terapie vasculara si tratamente pentru acnee.

- Numar de impulsuri ajustabile (1-15 impulsuri)

- Durata de utilizare a lampii pana la 80 000 de flashuri

Aparat epilare definitiva IPL - EcoLight IPL